TYKY- JA VIRKISTYSPÄIVÄ HELSINGIN TELIA 5G AREENALLA

Helppo sijainti sekä jalkapallostadionin huikea tunnelma tarjoavat ainutlaatuiset puitteet järjestää virkistyspäivä tai tykypäivä Helsingissä. Elämyksellinen tapahtuma tarjoaa positiivisia kokemuksia sekä kehon että mielen huoltamisesta ja kannustaa omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Periaatteenamme on rakentaa päivä niin, että jokainen voisi lähteä mukaan ennakkoluulottomasti ja löytäisi keinoja niin fyysisen aktiivisuuden kuin henkisen palautumisen lisäämiseksi.

Telia 5G Areenan monipuolisten tilojen ansiosta koko päivä on mahdollista toteuttaa teidän toiveidenne mukaisesti yhdessä paikassa, eikä aikaa kulu pitkän matkan kuljetuksiin tai majoituksiin. Stadion on kuin urheiluopisto keskellä Helsinkiä; saat samat palvelut meiltä lyhyemmän matkan päässä!

Tykypäivän tankkauksesta huolehtii ravintola Bollis Bar & Bistro, jonka runsaasta lounaspöydästä riittää valinnan varaa jokaiselle. Ravintola räätälöi mielellään myös illallisen juuri teidän yrityksellenne sopivaksi aina konstailemattomasta kotiruoasta neljän ruokalajin ateriaan viineineen.

Kauttamme voit varata myös illallisen yhdestä yhteistyökumppanimme ravintoloista Mamma Rosasta, Tokyo 55:sta tai Izakayasta, ja saat silti kätevästi koko tykypäivän yhdellä laskulla.

Tykypäivä ja virkistyspäivä voidaan räätälöidä teidän toiveidenne mukaisesti.  


Esimerkkejä tykypäivistä ja virkistyspäivistä Helsingissä:

1. Uusia ideoita lajikokeiluista

Lajikokeiluihin painottuvan tykypäivän tarkoituksena on positiivisten ja kokonaisvaltaisten kokemusten tuottaminen asiakkaillemme, mikä saattaa olla avain uuden harrastuksen löytymiseen ja sitä kautta elämänlaadun ja työhyvinvoinnin parantamiseen. 

Klo 8.30   Buffet-aamiainen ravintola Bolliksessa

Klo 9.15   Luento unesta ja palautumisesta

Klo 10.30  Lajikokeilut stadionin kentällä ja sisätiloissa, 3 x 45 min (valittavina lajeina esim. jousiammunta, kuplafutis, terve selkä -jooga, mindfulness ja frisbeegolf)

Klo 13.30  Suihku ja sauna

Klo 14.00  Lounas

Katso kaikki virkistyspäivän lajivaihtoehdot täältä www.hyvinvointi.hjk.fi/lajivaihtoehdot


2. Rentoutumista ja kehonhuoltoa

Jatkuva kiire on äärimmäisen kuluttavaa sekä keholle että mielelle. Rento mieli kaipaa seurakseen hyvinvoivaa kehoa, ja rentoutunut keho puolestaan hyvinvoivaa mieltä. Mitä jos viettäisittekin tykypäivän keskittymällä muutaman tunnin ajan kokonaisvaltaiseen hyvään oloon esimerkiksi saunayogan, terve selkä -pilateksen ja mindfulness-harjoituksen avulla? 

Klo 9.00    Buffet-aamiainen ja luento: Henkilökohtainen hyvinvointivisio

Klo 10.45   Mindfulness-harjoitus

Klo 11.45   Terve selkä -pilates

Klo 13.00   Saunayoga

Klo 13.40   Suihku ja sauna

Klo 14.30   Lounas

Tykypäivä ja virkistyspäivä voidaan räätälöidä teidän toiveidenne mukaisesti. 


3. HJK:n futispäivä

Astut stadionin nurmelle Champions Leaguen tunnusmusiikin tahtiin. Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua!

Helsingin Jalkapalloklubin futispäivä on sekä miehille että naisille sopiva virkistyspäivä, jonka aikana tutustutaan jalkapallon saloihin tekniikka- ja peliharjoitusten muodossa. Sinun ei tarvitse olla kovakuntoinen futari, vaan riittää, että tulet sellaisena kuin olet.  

Esimerkkipäivä:

Klo 16.00   Tervetulosanat ja alkuverryttely stadionin kentällä

Klo 16.15   Jalkapallotekniikka-rastit liigajoukkueen pelaajien vetäminä

Klo 17.30   Rankkarikisa

Klo 18.00   Sauna ja suihku 

Klo 19.00-  Illallinen ja seurustelua ravintola Bollis Bar & Bistrossa


Tarjouspyynnöt ja kyselyt: 

Esko Villman

esko.villman@hjk.fi

050 5753828